gratis verzending bij alle bestellingen
Speel video play_arrow

THIS IS WHY WE ROLL

Ga hier maar eens even goed voor zitten.

Wij zijn The Good Roll. Een nieuw en uniek toiletpapier, gemaakt van 100% gerecycled papier. Onze missie: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Daarom gebruiken we 50% van onze nettowinst voor de bouw van toiletten in Oost-Afrika.

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, dit is zo’n 32% (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.

Schrikbarende cijfers als je het ons vraagt. Zo schrikbarend dat ze ons hebben geïnspireerd tot het ontwikkelen van The Good Roll; een initiatief waarmee we beide problemen willen aanpakken. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier, waarmee we in samenwerking met Simavi met een deel van onze opbrengsten zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten. 

The Good Roll
Toiletpaper that builds toilets


The Good Roll is een initiatief van Melle Schellekens en Sander de KlerkMeet our Team

De basis selectie van The Good Roll bestaat uit een team van 5 mensen en 1 hond.

Wat we doen? Dat is simpel, namelijk zo veel mogelijk toiletrollen verkopen!

Want hierdoor kunnen wij met een simpel en alledaags product het leven verbeteren voor duizenden mensen die deze luxe niet hebben.

En natuurlijk de flauwe toilet humor op kantoor, dat helpt ook!

Veilige & schone toiletten voor iedereen = The Good Roll 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons Good News, onze missie in Oost-Afrika en meer!