Speel video play_arrow

THIS IS WHY WE ROLL

Ga hier maar eens even goed voor zitten.

Wij zijn The Good Roll. Een nieuw en uniek toiletpapier, gemaakt van 100% gerecycled papier. Onze missie: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Daarom gebruiken we 50% van onze nettowinst voor de bouw van toiletten in Oost-Afrika.

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, dit is zo’n 32% (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.

Schrikbarende cijfers als je het ons vraagt. Zo schrikbarend dat ze ons hebben geïnspireerd tot het ontwikkelen van The Good Roll; een initiatief waarmee we beide problemen willen aanpakken. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier, waarmee we in samenwerking met Simavi met een deel van onze opbrengsten zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten. 

The Good Roll
Toiletpaper that builds toilets


The Good Roll is een initiatief van Melle Schellekens en Sander de KlerkSociaal ondernemen

Naast 100% duurzaam willen wij ook een direct maatschappelijke bijdrage leveren.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om voor het wikkelen en verpakken van onze producten te werken met een sociale werkplaats. Op deze manier bieden wij werk en begeleiding aan meer dan 50 personen aan.

Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben. Of problemen hebben (gehad) of verslaafd zijn geweest. Wat de reden ook is,

Samen met onze partner geloven wij dat iedereen waarde heeft en als hij of zij wilt kan werken. 

Meet our team

 • Sander de Klerk

  Chief Rolling Officer
 • Melle Schellekens

  The Creative Captain
 • Dennis Buis

  Chief Loo-gistic Officer
 • Frank Wanders

  The Wisdom By Experience Officer
 • Micha Gudmundsson

  Green Paper Boy
 • Givens Appiah

  Green Paper Girl
 • Pebbles

  Mascot

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons Good News, onze missie in Oost-Afrika en meer!